Verslag 2007

Verslag 2007

De zwem4daagse 2007 is al weer afgesloten, maar ondanks het frisse weer was de opkomst weer enorm. De organisatie bedankt alle vrijwilligers voor de spontane en goede inzet. De organisatie bedankt ook de sponsoren ook voor hun bijdrage om de zwem4daagse weer mogelijk te maken.

De sponsoren van 2007 zijn:
– Lokaal TV Plus
– C1000
– H.G. van Oorspronk
– B&E Financiële dienstverlening

Ook bedanken bij Bloemisterij Melia voor het verkopen van de bloemen. Melia heeft toegezegd volgend jaar weer aanwezig te zijn.

Op maandag is de zwem4daagse van start gegaan. Velen lieten zich graag porren om het koude water te betreden met aansluitend een zelf gekozen afstand.

Helaas was er dinsdag  af en toe een bui, maar dat weerhield de zwemmers er niet van om niet te gaan zwemmen. Enthousiast gingen wij weer te water.

Op woensdag was er een duikpresentatie van Aqualife. De zwemmers mochten daar een proefduik met flessen maken en onder de jeugd was hier veel animo voor.

Donderdag was The City of Apeldoorn aanwezig om een spetterend optreden weg te geven. De doedelzakmuziek bracht een hoop gezelligheid met zich mee. De organisatie heeft hele leuke reacties hierop ontvangen en bedankt daarvoor.

Om nog een stukje te horen:

Donderdag werden de eerste medailles uitgereikt en vrijdag de laatste. Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.

De oliebollen waren dit jaar ook weer voortreffelijk, er is dan ook met smaak van gegeten. De oliebollen komen volgend jaar zeker weten terug. Evenals de koek en sopie kraam met versnaperingen.

Hou de agenda voor 2008 goed in de gaten!