Verslag 2009

Verslag 2009

De 38 ste zwem4daagse is alweer voorbij

Dankzij onze sponsoren hebben wij weer en zwem4daagse kunnen organiseren helaas moest deze vroegtijdig worden afgesloten wegens het slechte weer op de laatste dag. Maar veiligheid gaat voor alles. Uiteindelijk hebben de zwemmers nog wel hun medaille in ontvangst kunnen nemen.

U kunt dit allemaal terug zien op maandag avond 29-06-09 bij tv Apeldoorn deze mensen hebben er een leuke reportage van gemaakt ook heeft radio Apeldoorn een verslag gedaan van de zwem4daagse deze is te beluisteren  tijdens de uitzending op zaterdag middag 27-06-09 van 12u t/m 18u.

Leuk is te vermelden dat de verslaggeefster Chantal Zwaag ook heeft mee gezwommen en de 500m afstanden heeft volbracht en dus ook met een medaille naar huis is gegaan.

Wij begonnen de eerst dagen goed met mooi weer en er zijn weer veel foto’s gemaakt die zijn te zien in het fotoboek verder op onze site.

Vanaf dinsdag is er door Huttinga van het ijskaffee de kei uit Ugchelen een ijskar neer gezet die door ons beheerd werd.

Woensdag,donderdag en vrijdag zijn er weer heerlijke oliebollen verkocht,en er was ook een ballonnenvouwer aanwezig maar helaas was het vrijdag niet mogelijk om door te gaan vanwege het onweer en moesten wij de zwem4daagse vroegtijdig afsluiten.

Woensdag heeft de duik vereniging Make Bubbels-No Troubbels een demostratie duiken gegeven waarbij iedereen even het duiken mocht ervaren

Op het terras was het best gezellig, we hadden zelf muziek op band gezet,hopelijk zijn de bands volgend jaar niet vol geboekt en dan hebben wij weer live muziek

Want met een bloemen kraam van Melia en de oliebollen,koek en sopi kraam waren ook de verenigingen  van de partij

Wij hopen dan ook dat u ook genoten hebt van de zwem4daagse en u volgend jaar weer mogen begroeten op een zwemfeest tijdens de 39 ste zwem4daagse