Verslag 2011

Verslag 2011

Dit jaar was het eindelijk zover, het jubileum jaar ging van start. Veel mensen hebben vooraf gaand aan de zwem4daagse stukjes en foto’s ingestuurd die zij nog hadden bewaard van 40 jaar zwem4daagse. Als u de ingezonden stukken wil zien, dan kunt u kijken bij nostalgie.

Voordat we het verslag beginnen wil de organisatie graag alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet die hebben geleverd tot een gezellige zwem4daagse.

Maandag was er geen zwemmen in verband met pinksteren. Daarom was de grote start dinsdag. Zoals jullie weten was dit jaar de 40ste editie van de zwem4daagse en daarom werd de opening gedaan door de heer F. Spoelstra (Wethouder) en door de heer A. Mastebroek (oud organisator).  De aanwezige zwemmers gingen fanatiek en enthousiast te water. Boven speelde de percussieband Ma marafanyi.

Woensdag was Anita Wijngaards van de Apeldoornse Watervrienden aanwezig om een fanatieke les Aqua Zumba te verzorgen. Veel enthousiaste zwemmen deden fanatiek mee.

Donderdag kwamen de duikers en zij gaven een demonstratie duiken. Daarnaast presenteerde de City of Apeldoorn Pipes en Drums band hun muziek zowel boven als beneden.

Vrijdag bracht Melia de bloemen die door Margret werden verkocht.

Zoals wellicht is opgevallen is er de hele week gefilmd door Tv Apeldoorn en zijn er interviews afgenomen door Radio Apeldoorn.

De muziek bij het bad werd verzorgd door Speeding DJ (Tim en Joran) en boven door Ramon. Het ijs werd verzorgd door het ijskaffee de kei uit Uchelen. De heer Huttinga bracht iedere dag de ijskar, waarnaar vrijwilligers van de zwem4daagse aan de slag gingen met het verkopen van dat ijs.

Ook werden er zoals ieder jaar weer overheerlijke oliebollen verkocht. Deze werden iedere dag versgebakken en direct verkocht. Lekkere warme oliebollen, zeker als je net uit het koude water komt.