Zwem4daagse stap voor stap

Vooraf

Om deel te kunnen nemen, moet je minimaal in het bezit zijn van diploma A. Duik dus snel in de stapel diploma’s om te kijken of je mee mag doen.

Een medaille verdienen? Dan is het nodig dat je vier van de vijf dagen zwemt. Een dagje overslaan is prima, maar je bent natuurlijk ook welkom vijf dagen te zwemmen.

Diploma gevonden en een lege agenda? Tijd voor stap 1!

Stap 1

Koop kaarten voor de Zwem4daagse. Dat kan online vanaf 1 juni, via één van de voorverkoopadressen of aan de kassa bij de start van de Zwem4daagse.

Stap 2

Bepaal of je 250, 500 of 1000 meter wil zwemmen en kies hoe laat je gaat. Je kunt tussen 19.00-19.55 uur zwemmen.

Ben je een snelle zwemmer? Dan kun je ervoor kiezen om de 1000 meter te starten vanaf 20.00 uur. Om uiterlijk 20.30 uur heb je de kilometer gezwommen.

Stap 3

Stel het adres van het Boschbad in (Felualaan 29) op je navigatie en je bent klaar voor vertrek!

Stap 4

Bij aankomst laat je bij de ingang je kaart zien. Je krijgt dan een muntje. Dit muntje lever je in bij de start aan het zwembad.

Stap 5

Zwemmen!

Stap 6

Bij het verlaten van het bad krijg je wederom een muntje. Lever dit muntje samen met je kaart in bij de stempeltafel bij de ingang van het Boschbad. Op naar vier stempels en een medaille!

Stap 7

Kleed je om en geniet op het terras onder het genot van wat drinken, iets lekkers (koek, snoep of de befaamde oliebol) nog even na. Tot morgen!